Workshops

Voor elk wat wils

Deze vrouwendag zijn er weer een aantal workshops waar je uit kunt kiezen. Na de lunch is er tijd om aan één workshop deel te nemen. Je maakt je keuze bekend op het inschrijfformulier. De kosten van de workshop zijn inbegrepen bij de toegangsprijs van de vrouwendag met uitzondering van de groenworkshop en de workshop scrap. Daar betaal je een meerprijs voor de materiaalkosten.

Voor een aantal workshops zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hoe sneller je je aanmeldt, des te groter de kans dat je naar de workshop van jouw keuze kunt! Je kunt kiezen uit:

Workshop ‘Leef ten Volste’

Marije van den Berg, de spreekster van deze vrouwendag gaat in de workshop verder in op het thema. Marije over haar workshop:

Jezus zegt in Johannes 10 vers 10 dat Hij het leven wil geven in ál Zijn volheid! Als Hij dat te bieden heeft, wil ik het niet voor minder doen. Deze ontdekkingsreis bracht me uiteindelijk bij Johannes 8, waarin Hij zegt: Als u in Mijn woord blijft, bent u werkelijk Mijn discipelen, en u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u vrijmaken.

Gods woord, Zijn waarheid, maakt vrij! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om te ontdekken hoe Zijn woord kan en mag staan boven wat je zelf denkt, voelt of ervaart. Het helpt je om te leven vanuit het fundament wat God zelf wil zijn in je leven, zodat je volheid en vrijheid mag gaan ontdekken.
Wees welkom!

Workshop ‘Vier het leven!’

Hey, ik ben Petra Veldhuis. Als gezinscoach ga ik graag op zoek naar de mogelijkheden binnen gezinnen, zelfs als die soms moeilijk te vinden lijken.
Het opvoeden en opgroeien kan een ingewikkelde taak zijn, of onze eigen opvoeding heeft vele hobbels en deuken opgelopen.
Toch geloof ik dat er altijd momenten van vreugde en feest waren. En die momenten zijn belangrijk, waardevol en helpen je om het leven te voelen als een feest.

Tijdens deze workshop ga ik met jou op zoek naar deze momenten. Wat waren of zijn tradities binnen je gezin (vroeger en nu)? Welke mooie momenten hebben je veel gebracht? Welke lessen kreeg je daaruit mee?

Je maakt je eigen tijdlijn die je meeneemt om nog eens terug te denken aan al die momenten van feest in jouw leven! Gewoon om weer even herinnerd te worden aan het leven dat gevierd mag worden!

Alvast meer informatie? www.petraveldhuis.nl
Groetjes Petra

Workshopfeestelijke kapsels‘ (VOL)

‘Vier het leven’ is het thema van de vrouwendag. Ik ben Marjan Meijles, mijn bedrijf heet HaarenHobby en ik werk graag mee aan deze vrouwendag door jullie te leren hoe je feestelijke kapsels maakt!
Want wat is een feestje zonder een mooi kapsel? 😊

Wil je meer over mij weten neem dan eens een kijkje op mijn website. www.haarenhobby.nl

Welkom op mijn workshop, ik zie naar jullie uit!

Workshop ‘kleur’ (VOL)

Mijn naam is Margret Mulder en ik ben met veel plezier kleur-en stijlconsulente.
Het is mijn passie om het mooie in ieder mens naar boven te halen.
Dat kan onder andere door te kijken welke kleuren iemand laten stralen.

Tijdens een workshop ontdek je waarom een kleur de ene persoon mooi staat en waarom die kleur met een ander niet veel doet. Let op: een workshop is geen persoonlijke analyse omdat dat meer tijd en zorgvuldigheid vraagt. Wil je daar meer over weten kijk dan eens op mijn website.

Workshop ‘Vier je geloof in dans’

Wil je eens op een andere, misschien voor jou wel nieuwe manier, vorm geven aan je dank en lofprijs aan God? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Vier je geloof in dans’. De workshop wordt verzorgd door Lofprijs- en dansgroep Hemelsbreed. De dansgroep is ontstaan uit een verlangen, om net als Mirjam aan de Schelfzee en David voor de ark, uiting te geven aan onze blijde dankbaarheid en verootmoediging aan God. We dansen wel eens in een eredienst, maar dit is nooit voor eigen eer of waardering; het belangrijkste is dat we met ons hele wezen: ziel, geest en lichaam, God willen eren, loven en danken (Romeinen 12: 1).

We dagen je uit om eens te proeven hoe je ook met je lichaam God kunt eren en danken. Hoe je de woorden van de liederen, die we voor Hem zingen, kracht kunt bijzetten door beeldende beweging en dans. Lichamelijke conditie en een goede danstechniek zijn niet noodzakelijk. Voel je vrij om te bewegen voor God en wie weet verrijkt het je geloof wel! Wij zien naar jullie uit!

Berthie, Ingrid, Esther en Linda

Creatieve workshop ‘Banner’ (scrap) (Materiaalkosten € 7,50)

Vier het leven! Daar hoort een slinger bij… nu heeft lang niet iedereen een leuke plek in huis om een slinger op te hangen. Daarom ga je in deze workshop een banner maken. Een ‘verticale’ slinger die je overal op kunt hangen. Natuurlijk met papier en materialen (zie o.a. foto) die het thema helemaal tot uitdrukking brengen. Je gaat naar huis met een mooi aandenken aan deze dag waar je nog heel lang plezier van hebt. En… iedereen kan het! Je hoeft niet super creatief te zijn, ik help je stap voor stap door de workshop heen zodat ook jij met een prachtige banner naar huis gaat!

Ik ben Anja Deurloo, al jaren creatief bezig met papier. Op mijn facebookpagina of op blogspot kun je kijken wat ik zoal doe. Ik geef regelmatig workshops (ook bij jou thuis als je dat leuk vindt) en ben altijd weer in voor iets nieuws. Ik hoop je op 28 maart te ontmoeten!

Workshop ‘Groen’ (Materiaalkosten: € 13,50)

Monique Laban gaat met jullie aan de slag om een indroogdecoratie op een houten ring te maken. Zij heeft veel ervaring in bloemschikken, geeft regelmatig workshops en heeft ook een winkeltje (woondecoratie) aan huis.

Deze workshop symboliseert Gods oneindige liefde en trouw, net zoals een ring die geen einde heeft. Met een knipoog naar komende Pasen vieren we het eeuwige Leven. Je maakt in deze workshop een corsage van (in)droogmaterialen. Op een ronde of platte ring en naar eigen smaak en stijl. De foto is een voorbeeld, maar tegen die tijd kijk ik welke materialen er beschikbaar zijn en is er voldoende keuze.